Станете част от единственото по рода си международно събитие за деца, което дава достъп на все повече ученици до занимателни уроци по програмиране и роботика –  това е вашият шанс! Инициативата Tech4Kids ще се проведе на 27 ноември в Националния дворец на културата.

По време на събитието децата се срещат със специалисти по програмиране и заедно с тях пишат код, с който ще управляват роботи, ще участват в презентации и демонстрации, и най-вече ще се забавляват. Не пропускайте тази възможност!

Регистрацията е успешна след попълването на този формуляр.

Малчуганите ще имат възможност да присъстват и на презентации, представени от техни връстници от профилираните училища в страната и региона. Обучението на децата по програмиране е предизвикателство, особено за учителите, които са отдадени на тази кауза ежедневно. Затова за най-добрите учители и училища сме предвидили специални награди.

В програмата се включват експерти от Musala Soft, които ще представят на децата от 11 до 14 години как се програмира с JavaScript, а за по-малките ще се изготвят презентации за програмиране от образователни сайтове. 122 ОУ “Николай Лилиев” са приготвили проект, с електроника и роботехника, който ще представят на събитието.

Tech4Kids е част от Global Tech Summit – водещ технологичен форум в Източна Европа.

Global Tech Summit предоставя на софтуерните инженери, мениджърите и стартъпите най-модерните тенденции и иновации в технологичния свят.