Tech4Kids е най-големият международен фестивал по програмиране и роботика за деца между 7 и 14 години в Източна Европа, който е част от Global Tech Summit. Събитието ще се състои само на 27 ноември 2018г. в Национален дворец на културата (НДК) и ще даде възможност на над 800 ученици да навлязат в програмирането и роботиката.

Помогнете на колкото се може повече младежи да се запознаят и запалят по програмирането. Подкрепете интереса им към технологиите.

Първото издание на Tech4Kids е през 2016г. До момента над 1000 ученици са взели участие. Събитието няма аналог в страната и региона. То предоставя на децата безплатен достъп до занимателни уроци по програмиране и роботика, където заедно с водещи световни и български експерти имат възможност да създадат своята първа компютърна програма, с която да управляват робот, дрон или обикновен домакински уред.

Подкрепете инициативата Tech4Kids за да проведем обучения на световно ниво и да мотивирам бъдещите поколения да се занимават с програмиране и технологии. Свържете се с нас на contact-t4k@innovationcenter.tech.